fbpx
Nyheter

Vårt dotterbolag Huspartner eftersträvar att bygga hus som uppfyller kraven som deras kunders livsstil ställer. Just nu byggs två nya hus på Skutberget med ett fint läge nära naturen. Husplanerna för dessa hus är speciellt framtagna med stor tanke på hur vi lever våra liv idag.

Förutom bra planlösning tar den tekniska biten allt större plats vid planering av nya hus. Att kunna styra allt från luftkonditionering, värme och larm från mobilen är den nya standarden, säger Arkitekten Lars Axelsson på Huspartner.

Vi spenderar en stor del av våra liv i vårt hem. Digitaliseringen har förändrat vår livsstil och leder till att vi nu efterfrågar andra funktioner av våra hus än vad vi tidigare gjort. Genom Huspartner kan vi till exempel se en ökad efterfrågan på att husets olika funktioner går att styra digitalt och vi kan även se en önskan att husen har allrum anpassade för digitala aktiviteter så som TV-spelande.

De nya husen på Skutberget tillgodoser dessa behov. Huspartner har till exempel valt hus med passande allrum och utrustat dem med mediacentral och datauttag i de flesta rummen som ger tillgång till såväl trådbundna som trådlösa nätverk. Husen är två enplanshus på cirka 160 kvadratmeter vardera och utförda med vattenburen golvvärme som drivs via en energisnål värmepump vilket ger en låg uppvärmningskostnad. De har smart och öppen planlösning med mycket ljusinsläpp. Skutberget ligger dessutom nära till natur och elljusspår samtidigt som det ligger precis i utkanten av Karlstad, vilket gör läget attraktivt.

För mer information:

Lars Axelsson, Huspartner, +4654 224 48 10, lars.axelsson@huspartner.com

Fredrik Larsson, VD, +46 703 12 38 51, fredrik.larsson@kewab.se


KEWAB erbjuder produkter och tjänster inom anläggning, transport, betong, bostad, elkraft och rental. KEWAB har över 50 års erfarenhet i branschen och omsätter idag med sina 300 medarbetare och 400 st maskiner cirka 600 miljoner kronor. I KEWABs organisation ingår även UTAB, CD Entreprenad, Roslunde, Huspartner, Isoleringskoncept och Lindholms. Läs mer om KEWAB påwww.kewab.se.