fbpx

Kewab Elkraft har blivit utsedda till Årets leverantör i kategorin Utmärkt Entreperenör. Priset delades ut på Entreprenösrsdagen 2019 som anordnas av Ellevio. Det är fjärde gången som Kewab Elkraft får ta emot utmärkelsen.

– Det känns jättebra och vi är stolta över att får den här utmärkelsen för fjärde gången, säger Tony Haraldsson, affärsområdeschef Elkraft. 

Ellevios Entreprenörsdag har anordnats sedan 2011 och sedan dess har Kewab Elkraft varit nominerade samtliga år och vunnit i kategorin Utmärkt Entreprenör hela fyra gånger. 

– Vi har lyckats bygga upp ett starkt förtroende och samarbete med våra kunder och det är en viktig del av vårt långsiktiga arbete, säger Tony Haraldsson. 

Motiveringen till årets vinst lyder: 

”Kewab, med särskilt omnämnande av Lindholms AB i Kewab-koncernen har framgångsrikt tagit sig an projekt i nya geografier med bibehållen ”Kewab-kultur”. Lyhörda, lösningsorienterade och ett positivt samarbetsklimat med Ellevios projektledare.”

– Lindholms är en av våra sex avdelningar inom Kewab Elkraft och de har utmärkt sig under året då de jobbat mot Ellevios Kungsbackakontor. Det är väldigt roligt att de skött sig så bra. 

Under de senaste fem åren har Kewab Elkraft både ökat antalet anställda och etablerat sig på nya platser.

– För fem år sedan var vi omkring 20 anställda och idag är vi 115 personer som jobbar heltid på Elkraft. Dessutom har vi idag etablerat oss i Mälardalen, Dalarna och Hälsingland och där vill vi nu växa ytterligare, säger Tony Haraldsson. 

Därför, menar han, att det är extra roligt att Kewab-kulturen lyfts som en del av motiveringen till priset.

– Det är kul eftersom vi har vuxit men samtidigt lyckats hålla kvar Kewab-känslan som är viktig för våra kunder där Ellevio är den största. De är väldigt viktiga för oss och därför är det roligt att få utmärkelsen i år igen, säger Tony Haraldsson. 

För mer information: 

Tony Haraldsson, Affärsområdeschef Elkraft, +4670 343 77 88, tony.haraldsson@kewab.se 

Fredrik Larsson, VD, +46 703 12 38 51, fredrik.larsson@kewab.se