fbpx
Nyheter

KEWAB Elkraft utsågs till årets leverantör för sin leverans av marknadsledande tjänster på Ellevios Entreprenörsdag 2016. Entreprenörsdagen har anordnats årligen sen 2011 och det är tredje gången KEWAB Elkraft vinner i kategorin ”Utmärkt Entreprenör”.

Bland de nominerade i kategorin ”Utmärkt Entreprenör” fanns KEWAB Elkraft för sin leverans av marknadsledande tjänster, TROLK för en jämn och hög leveransförmåga och Eltel för ett framgångsrikt förbättringsarbete. KEWAB Elkraft tog hem vinsten med motiveringen:

”Företaget har återupprepat sin förmåga att leverera på tid, med rätt kvalité och hög effektivitet. Med sin prestation är företaget en föregångare i branschen. Företaget har tagit en position som utmanar både Ellevio och andra entreprenörer till bättre prestationer.”

Priset delades ut av Ellevio, ett elnätsföretag som levererar el till nästan en miljon svenska hem. Att utses till en föregångare i branschen av dem är väldigt stort och hedrande men framförallt ett bevis på att KEWAB Elkraft växer och utvecklas åt rätt hål.

Vi försöker ständigt utveckla vårt sätt att arbeta för att kunna leverera ett högre mervärde till våra kunder. Det är hedrande med vinst och utmärkelsen känns som ett kvitto på att vi gör rätt saker, säger Tony Haraldsson, Affärsområdeschef för KEWAB Elkraft.

KEWAB Elkraft har vunnit tre av sex gånger i kategorin ”Utmärkt Entreprenör” och nominerats samtliga år. Deras kontinuitet med att leverera tjänster på hög nivå märks tydligt då kvalité, effektivitet och föredömligt entreprenörskap nämns i tidigare nomineringar och vinstmotiveringar.

För mer information:

Tony Haraldsson, Affärsområdeschef Elkraft, +4670 343 77 88, tony.haraldsson@kewab.se

Fredrik Larsson, VD, +46 703 12 38 51, fredrik.larsson@kewab.se

 


KEWAB erbjuder produkter och tjänster inom anläggning, transport, betong, bostad, elkraft och rental. KEWAB har över 50 års erfarenhet i branschen och omsätter idag med sina 300 medarbetare och 400 st maskiner cirka 600 miljoner kronor. I KEWABs organisation ingår även UTAB, CD Entreprenad, Roslunde, Huspartner, Isoleringskoncept och Lindholms. Läs mer om KEWAB på www.kewab.se.