fbpx
Nyheter

KEWAB säljer en 20 000 kvadratmeter stor industritomt till Kynningsrud, en stomentreprenör koncern med verksamhet i både Norge och Sverige. Industritomten har exploaterats de senaste åren av KEWAB och köptes av Kynningsrud för byggnation av nya depåer.

Sen tomten inköptes har KEWAB avverkat skog, sprängt berg och dragit om ledningar på den 20 000 kvadratmeter stora tomten.  Genom bearbetningen står tomten idag klar för industriexploatering.

Vi har stor erfarenhet av att exploatera råmark. Vi är väldigt stolta över vår moderna maskinpark och kompetenta personal, med dem klarar vi av att utföra exploateringsarbete väldigt effektivt, säger Fredrik Larsson, VD för KEWAB.

Köpet gick igenom fjärde november och Kynningsrud står nu som nu ägare till industritomten. Den nya ägaren Kynningsrud är en norsk koncern med verksamhet i både Sverige och Norge inom kran, prefab, fastigheter och grundläggning. Industritomten köptes för byggnation av nya depåer.

För mer information:

Fredrik Larsson, VD, +46 703 12 38 51

 


KEWAB erbjuder produkter och tjänster inom anläggning, transport, betong, bostad, elkraft och rental. KEWAB har över 50 års erfarenhet i branschen och omsätter idag med sina 300 medarbetare och 400 st maskiner cirka 600 miljoner kronor. I KEWABs organisation ingår även UTAB, CD Entreprenad, Roslunde, Huspartner, Isoleringskoncept och Lindholms. Läs mer om KEWAB på www.kewab.se.