fbpx

KEWAB förvärvar anläggningsverksamheten Brunskogs Gräv i Västra Värmland. Genom förvärvet förstärker KEWAB ytterligare sin position i Värmland.

Bolagets innefattar anläggningsverksamhet med ca. 15 anställda och en omsättning på ca. 20 miljoner kronor. Verksamheten har bedrivits i Västra Värmland med Arvika som bas och har nästan 15 års erfarenhet av entreprenad- och grävarbeten.

Vi har inte bedrivit lokal verksamhet i det området tidigare. Med förvärv av ett lokalt känt företag stärker vi helt enkelt vår position i Västra Värmland avsevärt och hoppas kunna växa ytterligare, säger Fredrik Larsson, VD för KEWAB.

Brunskogs Gräv kommer fortsättningsvis bedrivas lokalt men verksamheten och befintlig personal kommer ingå i KEWABs organisation. Tidigare ägare Robin Gustafsson, som också byggt upp företaget, kommer fortsatt att leda verksamheten. Samtidigt får bolaget tillgång till KEWABs nätverk och maskinpark som gör det möjligt att ge bättre och bredare service till sina kunder.

För oss innebär verksamhetsöverlåtelsen att vi blir starkare i regionen och kan erbjuda ännu bättre service till alla kunder, säger Robin Gustafsson, tidigare ägare för Brunskogs Gräv.

För mer information:

Fredrik Larsson, VD, +46 703 12 38 51, fredrik.larsson@kewab.se

Robin Gustafsson, Brunskogs Gräv, +46 706 42 50 39, robin.gustafsson@kewab.se


KEWAB-koncernen erbjuder produkter och tjänster inom anläggning, transport, bostad, elkraft och rental. KEWAB har över 50 års erfarenhet i branschen och omsätter idag med sina 350 medarbetare och 400 st maskiner runt 700 miljoner kronor. I KEWABs organisation ingår även dotterbolagen UTAB, CD Entreprenad, Roslunde, Huspartner, Isoleringskoncept och Lindholms.