Vill du jobba med oss på KEWAB?

Eftersom KEWAB har flera affärsområden är vi en arbetsgivare med många olika typer av tjänster. Vi är väldigt stolta över våra 250 medarbetare som med sin kompetens och kunskap dagligen levererar ett mervärde till våra kunder.

Nedan kan du se vilka jobb som är lediga för dig att söka. Du är även välkommen att skicka in en spontanansökan till oss så har vi tillgång till dina uppgifter ifall en passande tjänst skulle dyka upp.

Lediga jobb

Regionansvarig säljare

för KEWAB RENTAL med placering i Karlstad

I vår utveckling av verksamheten för uthyrning av entreprenadmaskiner utan förare tar vi nu nästa steg och bildar dotterbolaget KEWAB RENTAL. Som en del i denna satsning söker vi en säljare för Region Mitt, vilket innefattar Värmland med angränsande län.

Vi söker Dig som har stor service- och ansvarskänsla, god branschkännedom, ett stort kontaktnät och som är van vid att jobba självständigt. Du skall vara målinriktad, strukturerad och kreativ. I tjänsten ingår det bl.a. att göra kundbesök, lämna anbud på förfrågningar, planera för service och underhåll av maskiner, planera inköp och försäljning av maskiner, göra budget och resultatuppföljning samt att sköta den dagligen driften.

Vill Du vara en del av denna satsning?

Kontakta Michael Herbertsson på telefonnummer 070 – 312 38 20 eller mejl för mer information.

Din ansökan sänder du senast 2017-04-31 med mejl till: michael.herbertsson@kewab.se

Spontanansökan

Skicka gärna in en spontanansökan till oss på kewab@kewab.se