fbpx

KEWABs Idrottspris

Idrott ska vara för alla! Med fokus på gemenskap, tillgänglighet och mångfald delar KEWAB ut ett idrottspris på 100° Karlstads galakväll 15 mars. Priset syftar till att uppmuntra och hylla individer, lag, organisationer, föreningar eller ledare som gjort något enastående för att göra idrotten i Värmland inkluderande för fler.

Vad skulle du, ditt lag eller idrottsförening använda vinstsumman 25 000 kr till?

De nominerade kan vara en person, grupp av personer, lag, föreningar och/eller organisationer som verkar inom Värmlands län. De ska genom sina insatser och verkan varit ett föredöme, skapat beundran och respekt samt berikat idrotten på ett inkluderande sätt i Värmlands län.

Karlstad Volleybollklubb vinnare av KEWABs Idrottspris

Vinnaren av årets Idrottspris utsågs på 100° Karlstad 15 mars och blev Karlstad Volleybollklubb med motiveringen: “Föreningen har via nya metoder och ett långsiktigt arbete skapat försättningar för att nå fler individer. Det har inneburit att föreningen har vuxit i antal medlemskap under de senaste åren, samt fått fler deltagare i tävlingsverksamhet. Föreningen har också höjt sin sportsliga nivå på seniorsidan.”

Stort grattis önskar vi vinnarna och tack till alla som nominerat!

Tävlingsregler

Prissumma

25 000 kr. Vinstskatten betalas av vinnaren.

Nominering

Vem som helst kan göra en nominering. Nomineringstiden är 14 – 25 januari och görs på www.kewab.se.

Nomineringskriterier

De nominerade ska vara en person, grupp av personer, lag, föreningar och/eller organisationer som verkar inom Värmlands län.

Bedömningskriterier

De nominerade bedöms efter angiven motivering. Vinnaren ska genom sina insatser och verkan varit ett föredöme, skapat beundran och respekt samt berikat idrotten på ett inkluderande sätt i Värmlands län.

Vinnare

Vinnare utses av en av KEWAB utsedd jury bestående av representanter från KEWAB och Värmlands idrottsförbund. Juryn väljer ut tre nominerade som kontaktas under februari -19 och erbjuds platser på 100° Karlstads galakväll 15 mars. Under galakvällen meddelas vinnaren bland de tre nominerade. Vinnaren publiceras på hemsidan och Facebook den 18 mars.

Personuppgifter

Eventuella personuppgifter som anges vid nominering används endast till den här tävlingen.

Tävlingsansvarig

Tävlingen anordnas av KEWAB. Tävlingen är inte sponsrad, godkänd eller administrerad av, eller i samband med, Facebook.