Bostäder för privatpersoner, byggherrar och markexploatörer

KEWAB erbjuder modern och miljöanpassad tillverkning av hus och husdelar under varumärket Huspartner och Roslunde. I Husparners sortiment finns villor, fritidshus, premiumhus och flerbostadshus. Utöver färdiga hus erbjuder Huspartner även entreprenad av husbygget, legotillverkning av olika husdelar och hjälp med att hitta rätt tomt för ditt bostadsprojekt. Genom Roslunde erbjuds tillverkning av takstolar för ditt byggprojekt.

Markexploatering

Genom Huspartner kan vi på KEWAB även hjälpa dig att hitta en passande tomt för ditt byggprojekt. Vi jobbar kontinuerligt med att hitta nya potentiella tomter för olika typer av byggprojekt. När vi anskaffat en råmark bearbetar och iordningställer vi marken till en tomt så att du enkelt skall kunna påbörja din bostadsbyggnation.

Ett av marknadens bredaste hussortiment

På Huspartner har vi ett av marknadens bredaste sortiment av hus. För privatpersoner finns villor, fritidshus, premiumhus och flerbostadshus. För markexploaterare och byggherrar finns även ett sortiment med färdigprojekterade flexibla byggnader som till exempel parhus, radhus, kedjehus och flerbostadshus. Skulle inget passa in på ert projekt kan vi bistå med framtagandet av lämplig produkt.

Tillverkning av husdelar

Genom Huspartner har vi stom- och legotillverkning av husdelar. Vi kan även erbjuda leveranser av till exempel färdiga ytterväggar och dylikt som kan passa in på ert projekt. Tillverkningen sker inomhus i en nybyggd och miljöanpassad tillverkningslokal som utrustas med nya moderna maskiner för en rationell och kvalitativ produktion.

Isolering av bostäder

Vi på KEWAB isolerar bostäder genom dotterbolaget Isoleringskoncept. Vi arbetar med de vanligaste isoleringsmaterialen skumisolering, glasull, stenull och cellulosa. Med rätt isolering kan du både skapa en trevligare inomhusmiljö och sänka driftkostnader. Vi hjälper dig att välja rätt isolering och isolera din byggnad!

Tillverkning av takstolar

Vi på KEWAB tillverkar takstolar genom dotterbolaget Roslunde. Roslunde är en SP-certifierad takstolstillverkare. Genom Rosluinde tillverkar vi CE-certifierade takstolar med hög kvalité. Takstolarna tillverkas efter din beställning och för oss är det viktigt att du som kund känner dig nöjd med både kvalité och leveransdatum.

Kontakta oss för att komma igång med ditt projekt!

Du är välkommen att kontakta Huspartner eller Roslunde för att komma igång med ditt bostadsporjekt! Vill du läsa mer om Huspartner och se hela sortimentet av villor, fritidshus, premiumhus och flerbostadshus är du välkommen att besöka Huspartners hemsida .