Rental och hyrköp av moderna miljögodkända entreprenadmaskiner

Rätt maskiner för uppdraget är en förutsättning för att lyckas med ett bygg- eller anläggningsprojekt. Vi har en bred maskinpark med moderna miljögodkända anläggningsmaskiner. För oss är det viktigt att maskinerna håller hög standard, så att du som kund ska känna dig nöjd när du hyr av oss.

I KEWABS maskinpark ingår dumprar, bandgrävare, hjulgrävare, hjullastare, minigrävare, traktorgrävare och fordon. Allt för ditt projekt helt enkelt. Tiden för en uthyrning kan vara allt från en dag till flera år. Vi är snabba på att hitta en passande maskin för ditt projekt och flexibla ifall behovet under projektet ändras.

Om du är intresserad av att hyrköpa din maskin och betala till dig själv, erbjuder vi även den typen av hyresavtal.

Hyr eller hyrköp entreprenadmaskiner

Vi har en bred och modern maskinpark med driftsäkra och funktionella maskiner för alla typer av entreprenadprojekt.

Hyr en entreprenadmaskin var som helst i Sverige!

Våra entreprenadmaskiner finns tillgängliga för dig oavsett var i landet du befinner dig. När du bestämt dig för vilken maskin du behöver fraktar vi den hela vägen till dig.

Behöver du finansieringshjälp till en ny maskin?

Hyrköp är en uthyrningsform som går ut på att du har möjlighet att lösa ut entreprenadmaskinen i slutet av hyrestiden. Vi hjälper dig helt enkelt med din maskininvestering genom att köpa maskinen åt dig!

Kontakta oss för att hyra eller hyrköpa en maskin!

Du är välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med val av maskin, har ett större byggnadsprojekt eller är intresserad av ett hyrköp. Vi hjälper dig för att enkelt komma igång!

Michael Herbertsson
Rental
Phone: +4670-312 38 20
Email: michael.herbertsson@kewab.se