Entreprenadmaskiner

Vilken typ av maskiner kräver ditt projekt? Vi har en bred maskinpark där du kan hyra maskin både med och utan förare, så du inte ska behöva använda dig av flera partners. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med att minimera tomgångskörning och uppgradera våra maskiner för att hålla så hög miljöstandard som möjligt. Något vi alla tjänar på – nu och i framtiden.

Flexibilitet är ett nyckelord hos oss och genomsyrar hela vår verksamhet. Inom KEWAB har vi drygt 50 års branscherfarenhet och tekniskt kunnande om entreprenadmaskintjänster. Med vår breda maskinpark och kompetenta personal kan vi ta oss an flera olika typer av utmaningar. Tillgången till vår omfattande och moderna maskinpark gör att vi kan välja rätt maskiner för varje enskilt uppdrag. Bland våra kunniga och erfarna maskinister finns kompetens för alla arbeten i branschen.

Med och utan förare
Behöver du hyra maskin med förare till ditt projekt? Inga problem, de flesta entreprenadmaskinerna kan du välja om du vill ha med eller utan förare. Du ser enkelt på våra ikoner vilka valmöjligheter du har vid respektive maskin. Där det enbart finns en maskin-ikon kan du enbart hyra maskinen utan förare.
Ikon för mark och anläggning
Ikon med förare
Ikon med maskin
Hjullastare
Ikon med förare
Ikon med maskin
Hjullastare
Hjullastare används främst för lastning och hantering av grus, sand och sten. Hjullastarens viktigaste uppgift är att förenkla materialhanteringen vid lastningsjobb, samtidigt som jobbet utförs så säkert och precist som möjligt.
Hjulgrävare
Ikon med maskin
Ikon med förare
Hjulgrävare
Hjulgrävarna i vår maskinpark är flexibla maskiner där skopan eller tillbehöret kan anpassas efter användningsområde. Hjulgrävare används ofta vid markarbeten så som VA-schakt, servicearbeten och kabelschaktning.
Dumper
Ikon med maskin
Ikon med förare
Dumpers

Dumpers transporterar stora mängder massor främst i svårare terräng. Vi har flera olika modeller som gör det möjligt att anpassa maskinen efter kundens specifika behov.

Bandgrävare lastar en lastbil
Ikon med maskin
Ikon med förare
Bandgrävare

Bandgrävare är en grävmaskin med larvbandsdrivning som är runtomsvängande och har förhållandevis lång räckvidd. Bandgrävare lämpar sig väldigt bra för exempelvis kabelgrävning och schaktning.

Bandschaktare
Ikon med maskin
Ikon med förare
Bandschaktare

Med en bandschaktare kan du enkelt skyffla stora jord- och schaktmassor vid din entreprenad. Bandschaktare är lämpliga vid vid vägarbeten eller när stora mängder massor ska flyttas.

Väghyvel
Ikon med maskin
Ikon med förare
Väghyvlar

Väghyvel är en utmärkt maskin för att hyvla av och jämna till ytan på grusvägar eller vid vägarbeten. Väghyvlarna i vår maskinpark är kraftfulla och har låga driftskostnader, samtidigt som de erbjuder föraren hög komfort i hytten. 

Vält
Ikon med maskin
Vältar

Är du ute efter en jämn och fin yta? Då ska du använda en vält. Våra maskiner är mycket effektiva, särskilt vid vägentreprenader. Vi har vältar i olika storlekar och kapacitet för att passa komprimering av underlaget på bästa sätt.

markvibrator
Ikon med maskin

Med en markvibrator kan du komma åt i trånga utrymmen där exempelvis makadam, grus och sand behöver packas och komprimeras. Vi har markvibratorer i olika storlekar och kapacitet.

Kewabs webb i mockup
Kontakta oss

Tycker du att det är enklare att prata? Bra, det gör faktiskt vi med! Vi har flertalet lokalkontor och kan lösa det mesta. Har du frågor gällande ditt projekt, behöver en samarbetspartner eller underentreprenör – då finns vi här.