Jobba hos oss

Eftersom vi har flera affärsområden är vi en arbetsgivare med många olika typer av tjänster. Vi är väldigt stolta över våra medarbetare som med sin kompetens och kunskap dagligen levererar ett mervärde till våra kunder. Nedan kan du se vilka jobb som är lediga för dig att söka. Du är även välkommen att skicka in en spontanansökan till jobb@kewab.se så har vi tillgång till dina uppgifter ifall en passande tjänst skulle dyka upp.

ikon med mönster

Arbetsledare

Vår tillväxtresa fortsätter i Malung och vi behöver därför tillsätta en arbetsledare. Är du ledaren som tycker om att ha ett omväxlande och ansvarsfullt jobb? Där du tillsammans med dina medarbetare levererar bra resultat med hög kvalitet? Då skulle denna tjänst kunna vara något för dig.

Om tjänsten
Som arbetsledare hos oss befinner du dig där det händer tillsammans med platschef, chaufförer och maskinförare. Du sköter den dagliga planeringen samt leder och fördelar arbetet din grupp. På uppdrag av platschefen driver du arbetet framåt enligt tidplan, fastställda ekonomiska ramar samt enligt kraven för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du har många kontakter både med kunder och leverantörer, vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera och samarbeta. Då arbetet är omväxlande kan det bli intensiva dagar men också mycket glädje

Kravprofil
Vi ser helst att du har några års erfarenhet som arbetsledare inom området och/eller en lämplig utbildning inom väg och anläggning som grund. B körkort är ett krav då resor ingår i arbetet.

Personliga egenskaper och kompetenser
Du är modig och är både engagerad och engagerande i ditt ledarskap. De arbetsuppgifter du har känner du ett stort ansvar för och du strävar alltid efter att leverera bra resultat.

Om företaget
KEWAB Gruppen med över 50 år i branschen KEWAB är ett modernt företag som utför transportlösningar, tillhandhåller maskintjänster samt levererar grus- och bergmaterial åt anläggnings- och infrastrukturbranschen. Trots vår storlek tror vi på att hålla det så enkelt som möjligt det är därför vi erbjuder ett helhetskoncept som underlättar för våra samarbetspartners.

Anställningstyp
Heltid

Ansökan
Skicka din ansökan till jobb@kewab.se.

Anläggningsarbetare
Kewabs webb i mockup