Transporttjänster

Med en modern fordonspark och kompetent personal har vi rätt utrustning för lyckad transport av maskiner, grus och containers.

Vi transporterar både lättare och tyngre maskiner samt olika anläggningsmaterial. Med vår kompetens och erfarenhet transporterar vi även farligt gods.

Ballast vit ikon
Kranbil
Kranbilar

Vi löser alla dina lyftuppdrag – stora som små. En kranbil används vid höga lyft eller vid trång och svåråtkomlig lossning och lastning. Våra kranbilar är utrustade med gripskopa, pallgafflar, motorsåg och personkorg.

Schakttrailer
Anläggningstransporter​

Vår moderna fordonspark är utvecklad för alla typer av transporter där vi hanterar både totallösningar och enskilda uppdrag. Vår ambition är att alltid skapa ett högt mervärde för dig som kund genom vår kompetens och breda fordonspark.

Lastbilstransport i landskap
Övriga transporter
Vi transporterar gas för Sveriges största Biogasleverantörer. Denna tjänst utförs med lastbilar som använder gas som drivmedel, allt för att minimera klimatpåverkan och var den del av rådande energiomställning. Vi utför även betongtransporter åt stora betongproducenter.
Maskintrailer med dumper
Maskintrailer

Behöver du transportera olika arbetsmaskiner? Vi löser alla slags specialtransporter och trailertransporter. Med våra maskintrailers transporterar vi maskiner och andra tunga transporter så som grävare och grävskopor.

Kewabs webb i mockup
Kontakta oss

Tycker du att det är enklare att prata? Bra, det gör faktiskt vi med! Vi har flertalet lokalkontor och kan lösa det mesta. Har du frågor gällande ditt projekt, behöver en samarbetspartner eller underentreprenör – då finns vi här.