Anläggningstransporter

Vår moderna fordonspark är utvecklad för alla typer av transporter där vi hanterar både totallösningar och enskilda uppdrag.

Vår ambition är att alltid skapa ett högt mervärde för dig som kund genom vår kompetens och breda fordonspark. Kompetent personal och rätt fordon för uppdraget är en förutsättning för att lyckas med ett anläggnings- och infrastrukturprojekt. Bland våra kunniga och erfarna maschaufförer finns kompetens för alla förekommande arbeten i branschen, och vår breda fordonspark ger oss möjlighet att välja rätt fordon och utrustning för varje enskilt uppdrag.

KEWAB har ett flertal fordonskombinationer såsom tre- eller fyraxlad schaktbil, grustrailer, lvx-, kassett- och tippbilar med släp.

Oavsett om du som kund vill ha enstaka lass levererat eller mer omfattande transportlösningar så är vi rätt partner. Vi arbetar aktivt med hållbarhet och att minimera vår miljöpåverkan. Våra fordon har hög miljöklass där vi också anpassar och väljer rätt fordon för varje enskilt uppdrag. Vi underhåller våra fordon genom daglig tillsyn med serviceavtal och egen verkstad och smedja. Vi mäter och minimerar även tomgångskörning.

Schakttrailer